ORVIaugment – cultures

Doseer uw locatie met dechlorerende bacteriën voor biologische afbraakOnze klanten gebruiken onze ORVIaugment cultures in de volgende situaties:

• Om een biologische sanering op gang te krijgen indien blijkt dat de juiste bacteriën niet op de locatie aanwezig zijn.
• Om het saneringsresultaat sneller te behalen indien blijkt dat de gewenste bacteriën slechts in lage concentraties of niet op de hele locatie aanwezig zijn.
• Als er meer zekerheid nodig is over het saneringsresultaat.

Wij bieden de volgende ORVIaugment bacteriecultures voor reductieve dechlorering:

Culture Doelorganisme(n) Afbraak van… Concentratie
ORVIaugment DHC Dehalococcoides spp. Gechloreerde ethenen als PER, TRI cis-DCE en VC >5 x 107 cellen/ml
ORVIaugment DHB Dehalobacter spp. Gechloreerde methanen (chloroform) en ethanen (1,1,1-TCA)

Onze ORVIaugment producten zijn in een veelvoud van 10 liter te bestellen. Ga naar Offerteaanvraag voor een overzicht van de kosten en om online uw offerte aan te vragen.
Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste hoeveelheid bacterieculture die u nodig heeft, of wenst u bijvoorbeeld een doseringsunit te huren, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Procedure

Nadat u uw ORVIaugment bacterieculture heeft besteld is uw culture direct leverbaar (afhankelijk van beschikbaarheid) of binnen maximaal 7 weken gereed. Uiteraard is een latere leveringsdatum in overleg mogelijk.
De concentratie bacteriën wordt vooraf bepaald middels een ORVIdetect qPCR analyse welke is inbegrepen bij elke levering in de vorm van een analysecertificaat.
Uw bacteriekweek wordt in een anaerobe doseerzak geleverd die is af te halen bij Orvion, of het wordt per koerier afgeleverd tegen betaling.

Quicklinks

Achtergrondinformatie over reductieve dechlorering

Comments are closed